Training communicatie

Hoe verloopt de communicatie op uw bedrijf? Hoe communiceert u met medewerkers en hoe communiceren uw medewerkers onderling? Begrijpt u uw medewerkers en begrijpen uw medewerkers u?

Dit zijn vragen die een belangrijke rol spelen in onze communicatietraining. Door middel van het bevorderen van de communicatie in het bedrijf kunt u de bedrijfsvoering verbeteren. Wij verzorgen deze training incompany. We zullen in een goede balans van theorie en praktijk u en/of de medewerkers op een plezierige manier scholen in effectief communiceren. Dit betreft zowel de communicatie tussen leidinggevenden en medewerkers als medewerkers onderling. De training draagt bij aan het verbeteren van de communicatie en zorgt voor betere arbeidsrelaties. Tevens raken medewerkers meer gemotiveerd en functioneren zij beter door de getoonde betrokkenheid. Dit verbetert de resultaten op uw bedrijf.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Luisteren, Samenvatten en Doorvragen
  • Presenteren
  • Feedback geven en ontvangen
  • Non-verbale communicatie

De training wordt op een zeer praktische manier verzorgd. Echter in overleg met u als klant stemmen wij de training en de manier van trainen volledig af op uw bedrijf.

Meer informatie?

Heeft u een vraag over deze training? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@janz.nl of ga naar onze contactpagina.

Ga naar contact

JANZ

info@janz.nl

Projecten
Procesmanagement
06 - 13 54 69 96
j.takkebos@janz.nl

Procesmanagement
Academie
06 - 10 55 50 28
r.vanoort@janz.nl

Postadres
Postbus 650
3900 AR Veenendaal