Academie

Bij de JANZ Academie staat de mens centraal. Medewerkers zijn het kapitaal op de begroting in plaats van een kostenpost. Bij de JANZ academie trainen wij organisaties en medewerkers om een hoger niveau te bereiken en om het beste uit zichzelf te halen. Communicatie is in al onze trainingen en activiteiten het sleutelwoord. De JANZ academie levert maatwerk, maar beschikt over een aantal ‘standaard’ trainingen die onze experts wekelijks verzorgen.

Werkwijze

Onze werkwijze bij het verzorgen van trainingen en begeleiden van werknemers en/of teams wordt gekenmerkt door een mix van praktijk en theorie. Wij geven de voorkeur aan een zo praktisch mogelijke uitvoering van een programma of begeleiding om het zo concreet en tastbaar mogelijk te maken. Wij besteden in onze trainingen en begeleiding evenveel aandacht aan theorie als aan het geleerde in de praktijk te brengen door middel van rollenspellen, praktische oefeningen en opdrachten. Onze trainers zullen dan ook veel aandacht besteden aan de juiste setting, sfeer en verwachtingen om de training succesvol te verzorgen.

Vóór uitvoer van een training vindt er altijd een persoonlijk en uitgebreid intakegesprek plaats met de organisatie, de werkgever en medewerker(s) om zoveel mogelijk maatwerk te leveren.

Meer informatie?

Heeft u een vraag over onze diensten in de academie? Of wilt u meer weten over JANZ? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@janz.nl of ga naar onze contactpagina.


Ga naar contact

JANZ

info@janz.nl

Projecten
Procesmanagement
06 - 13 54 69 96
j.takkebos@janz.nl

Procesmanagement
Academie
06 - 10 55 50 28
r.vanoort@janz.nl

Postadres
Postbus 650
3900 AR Veenendaal